Verhuurtaxatie

Verhuurtaxatie

Banken en andere geldverstrekkers zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe financiële producten en uitbreiding van hun dienstenpakket. Sinds kort kennen enkele banken de zogenaamde “Verhuurhypotheek”.

010

De verhuurhypotheek is bedoeld voor cliënten die een woning kopen met het oogmerk deze te gaan verhuren. Een vorm van beleggen. De aanvraag van een verhuurhypotheek moet vergezeld gaan van een “verhuurtaxatie”.
Een verhuurtaxatie komt in grote lijnen overeen met een reguliere taxatie.
Het verschil zit hem in de uitgebreide rendementsberekening die er bij moet.
De waarde van een verhuurde woning is grotendeels afhankelijk van de jaarlijkse huuropbrengst en het gewenste rendement.
Dit vraagt om een andere benadering dan bij een taxatie “bij eigen gebruik”.

Donkersloot Taxaties heeft in de korte tijd dat dit product op de markt is al ruime ervaring opgedaan bij het opstellen van verhuurtaxaties.
In november hebben wij de bijscholingscursus van de Academie voor Vastgoed gevolgd.

Kortom: ook voor een verhuurtaxatie bent u bij ons aan het goede adres.

Een afspraak is zo gemaakt

Donkersloot Taxaties hanteert een slanke bedrijfsvoering met scherpe tarieven en heeft een centrale locatie in Amsterdam. Met één telefoontje naar Donkersloot Taxaties is een afspraak snel gemaakt.

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Wij zijn gespecialiseerd in taxaties in regio groot Amsterdam.

Direct contact
Herengracht 416
1017 BZ, Amsterdam

Specifieke kennis van de huizenmarkt in Amsterdam

Het opstellen van een zorgvuldig en gedegen taxatierapport van een woning in Amsterdam vraagt naast inhoudelijke technische kennis ook om specifieke kennis van de huizenmarkt in de hoofdstad. Want waardebepaling is een specialisme.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen